Μαζευτήκαμε ένα απόγευμα, άνθρωποι διαφορετικοί, ετερόκλητοι, μικροί και μεγάλοι αλλά με κοινό τόπο, κυριολεκτικά και μεταφορικά, την ευρύτερη περιοχή της Λευκωσίας. Μια ανοιχτή κοινότητα πολιτών που νοιαζόμαστε για την πόλη μας.

Επειδή ζούμε στη Λευκωσία. Επειδή την αγαπούμε. Επειδή για μας η Λευκωσία είναι ένας ζωντανός τόπος με τεράστιες δυνατότητες.

Αντλούμε δύναμη και ενέργεια από την κοινωνία των πολιτών που θέλουν να κάνουν κάτι για την πόλη τους και μέχρι σήμερα δεν έβρισκαν ένα κανάλι δημιουργικής συμμετοχής. Δεν είμαστε κομματικός οργανισμός, ούτε δημοτική παράταξη. Είμαστε ένα δίκτυο εθελοντών που θέλει να μοιραστεί το όραμά του για μια καλύτερη Λευκωσία, πιστεύοντας στη μοναδική δύναμη της δράσης.

Κουραστήκαμε να μας φταίνε πάντα οι άλλοι ή η Πολιτεία. Είμαστε εδώ μόνο για να κάνουμε! Επτά ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο.

Εσύ Λευκωσιάζεις; Εγώ Λευκωσιάζω…

Λευκωσιάζουμε λοιπόν.

Ελάτε να λευκωσιάσουμε μαζί.

 

Οι Ομάδες μας

Η ομάδα Kουλτούρα δίνει φωνή και ευκαιρία στους λάτρεις των τεχνών να απολαύσουν στιγμές πολιτισμού. Με διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις θέλει να συμβάλει στη δημιουργία θετικών παραστάσεων για τους δημότες.
Η ομάδα Πράσινο επεμβαίνει σε προβληματικά σημεία,τα μετατρέπει σε σημεία πρασίνου, αναδεικνύει κτίρια, βελτιώνει κοινόχρηστους χώρους επιθυμώντας να διώξει το γκρίζο από την πόλη.
Η ομαδα Συν με τη δράση της ενισχύει κοινωνικά τις ευάλωτες ομάδες του δήμου.
Η ομάδα Η Πόλη Μας μέσω περιπάτων ξεναγήσεων και σημάνσεων αναδεικνύ την ιστορία της πόλης μας.
Η ομάδα Η Φωνή Μας προωθεί δράσεις και διαλέξεις, εκδίδει έντυπα και οδηγούς,επικοινωνεί με φορείς και άτομα, αναδεικνύει και δημοσιοποιεί δράσεις και προβλήματα!

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

Facebook Like Box

Γίνε Μέλος